Geachte heer/mevrouw,

Op zaterdag 01 september 2007 organiseren wij, Organisatie Kids Day voor de tweede maal het gelijknamige evenement, Kids Day. Deze zaterdag komende patientjes van de 7 Nederlandse kinderziekenhuizen waar KiKa actief is, evenals van de kinderafdelingen van de Regionale ziekenhuizen naar het evenemententerrein in Veghel om hier een onvergetelijke dag te beleven. Deze locatie zal bol staan van de kinderactiviteiten. Onder andere enkele luchtkussens, een knutselhoek, kaarten maken, een demonstratie van de politie, een spel met de Brandweer, en de gehele dag zullen er shows worden gegeven. Naast de patientjes, is dit evenement ook toegankelijk voor de reguliere bezoeker, Tegen een geringe vergoeding mag iedereen genieten van de activiteiten. De gehele opbrengst van deze dag komt ten goede aan KiKa, Villa Pardoes en stichting KinderThuisZorg. Hier wordt dan ook hard aan gewerkt door tal van vrijwilligers.

Nu zijn we op zoek naar een bedrijf wat voor ons een warme maaltijd beschikbaar kan stellen voor de vrijwilligers en medewerkers die belangeloos meewerken aan deze dag. De gezamelijke maaltijd zal plaatsvinden aan het einde van de dag.

Wellicht draagt ook uw bedrijf Kids Day, KiKa en de andere goede doelen een warm hart toe en ziet u een mogelijkheid om Kids Day 2007 te steunen dmv het beschikbaar stellen van deze maaltijden.

Graag horen wij van u of uw bedrijf interesse heeft in sponsoring van Kids Day 2007. Hiervoor krijgt u uiteraard de mogelijkheden van het sponsorpakket, zoals reclame op het terrein en vermelding op de site, evenals een uitnodiging voor het evenement.

Kijkt u eens op www.kidsday.nl

Hopende op een spoedige en positieve reactie,

Het bestuur